Verwijzers

Vernieuwing is onze vaste waarde. 

Wij staan voor je klaar!

Heb je een blessure/lichamelijke klachten? We staan klaar om je te helpen. 

Fysiotherapie Medisports is dé specialistische fysiotherapiepraktijk met vele mogelijkheden op gebied van behandelingen en revalideren. Door jarenlange fysiotherapie ervaring in Etten-Leur en de beschikking over een grote fitness- en trainingsruimte zijn we fysiotherapie-specialisten op gebied van revalidatie en (sport) blessures.  Ons fysiotherapieteam behandelt zowel in de praktijk als aan huis. Fysiotherapie behandelingen vinden plaats van 08.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds en op zaterdag.

Doe de gratis check op hierhebikpijn.nl en we nemen contact met je op. Een afspraak maken kan tevens via 076 50 10 001 of op www.medisports.nl/fysiotherapie.

De diëtist

De Medisports diëtist in Etten-Leur is dé specialist op het gebied van voeding en gedrag, bij ziekte en gezondheid. Het doel is het voorkomen/verminderen van voeding gerelateerde klachten. Hierbij werken we naar een verandering in jouw eet- en leef gedrag en bewust te worden van de keuzes die je maakt.

De diëtist begeleid je stap voor stap naar het beste resultaat. Na een uitgebreide intake krijg je een persoonlijk voedingsadvies, afgestemd op jouw doelen en wensen. Daarnaast coacht de Medisports diëtist  je om samen je doel te behalen! 

Samenwerking Ergotherapie Avoord

Ergotherapie is voor iedereen die problemen in (dagelijkse) activiteiten ervaart. Mogelijk is dat gerelateerd aan een ziekte, zoals Parkinson, Reuma of CVA, ten gevolge van uw leeftijd of psychische klachten.