Wandelcoaches

Maak kennis met onze coaches

Josca Luijken

Hallo! Ik ben Josca. Ik ben wandelcoach van de groep op maandag 13:30 uur, de ronde van 5 kilometer! Ik woon samen met mijn man Frans in Etten-Leur. Wandel je gezellig mee met mij? Meld je hieronder aan!

Cees van Riel

Hallo! Ik ben Cees. Ik ben wandelcoach van de groep op donderdag 13:30 uur. Het startpunt is bij Medisports Etten-Leur. Daar sport ik al jaren met veel plezier. Zie ik je op donderdag? Meld je hieronder aan!

Helga Vermeulen

Hoi, ik ben Helga. Naast het binnensporten bij Medisports vind ik wandelen en uitstippelen van routes TOP! Ik ben wandelcoach van de dinsdagochtendgroep vanaf de Eeterij Family. Aan de wandel met mij? Meld je aan, wandelen is immers gezond “ten voeten uit”.

Jo van Halteren

Hallo, ik ben Jo! Samen met mijn man Rien ben ik wandelcoach bij wandelen is gezond. Vrijdag 09.30 uur start mijn wandelgroep bij De Linde in Etten-Leur. Zie ik je daar? Meld je hieronder aan!

Rien van Halteren

Hallo! Ik ben Rien, de man van Jo. Ik ben wandelcoach van de vrijdagmiddag groep bij Achilles. Samen met mijn vrouw Jo wandel ik vaak. Wandel jij met mij mee op vrijdagmiddag? Dan zie ik je bij de Achilles! Meld je wel even hieronder aan:

Annie Roovers

Hoi! Ik ben Annie. Op maandag sta ik voor je klaar om de week goed te beginnen. Als wandelcoach wacht ik je op bij Eethuis ’t Pleintje en dan gaan we lekker aan de gang. Doe jij mee met mij? Klik dan hieronder!

Maak kennis met onze coaches op ons Instagram kanaal.