Wandelen is gezond nu ook bij Achilles!

Wandelenisgezond nu ook bij Achilles op de baan!

Speciaal voor deelnemers die kortere afstanden willen of kunnen wandelen is er nu het wandelprogramma op de baan bij Achilles. Ook zeer geschikt voor mensen die lopen (of moeten oefenen) met een rollator. En uiteraard is het hier heel goed wandelen voor deelnemers met specifieke gezondheidsproblemen zoals COPD en Claudicatio Intermittens (etalagebenen in de volksmond). Ieder loopt zijn/haar eigen afstand en rustmomenten variërend van 100 meter wandelen tot 5 km. Overleg met onze wandelcoach Rien wat voor jou de beste keuze is. En na gedane arbeid nog even gezellig buurten met elkaar staat ook op het programma. Iedere vrijdag om 13.30 uur bij Achilles. Meld je hier aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: